2022 > 03

Startnummer 133 Startnummer 133
Nu finns totalt 133 anmälda ekipage publicerade. Bland dom senaste publicerade hittar vi bland annat denna fina Camaro SS från 2015 som kommer köras av Tobias från Linköping.
Läs hela inlägget »
Startnummer 122 Startnummer 122

Bland dom publicerade idag som kommer finnas på startlinjen finner vi denna fina Camaro SS från 2012 som körs av Kent från Månsarp

Läs hela inlägget »
Startnummer 84. Startnummer 84.

Vi har uppdaterat startlistan med mängder av fina muskelbilar och mer kommer. Bland dom anmälda ser vi fram emot att se Magnus från Nässjö med sin fina Ford Mustang 1973 på startlinjen i Juli. 
Ni finner samtliga publicerade ekipage här.

Läs hela inlägget »

Nu finns dom första 75 ekipagen publicerade, vi kommer kontinuerligt uppdatera hemsidan med fler startande senare i veckan, så håll utkik!
Bland dom publicerade idag finns bland annat  Anders från Stockholm som kommer deltaga med sin fina Camaro 1971 
Här ser ni alla publicerade ekipage

Läs hela inlägget »

Gensvaret har varit fantastisk och anmälningarna har strömmat in. Vi fått mer än 130 anmälda superfina muskelbilar, så snart är startfältet fulltecknat, taket är satt till 150 startplatser.
Vi kommer börja publicera anmälda ekipage här på hemsidan nästa vecka, så håll utkik!
Så du som funderar på att deltaga, dröj inte för länge med att skicka in din anmälan!
Sedan vill be om ursäkt för missen igår på vår hemsida med att det låg kvar en gammal länk på anmälningssidan som ej skulle varit där.  (Länken gick till vårt arkiv American Power Tour 2019 där angavs instruktioner för bokning som gällde då).
Vi förstår att detta skapade förvirring och frustration i samband med bokning av rum på Hotell Bellevue, återigen vi är hemsk ledsna för detta men hoppas att det löst sig för majoriteten. 
Tips till er som ej hittat boende, kontakta gärna turistbyrån i Hjo (0503-352 55)  e post  visithjo@hjo.se för hjälp med boende.

Läs hela inlägget »

Nu finns möjligheten att anmäla sig till American Power Tour 1-2 Juli 2022!
Anmälan görs via vårt anmälningsformulär.

Läs hela inlägget »