För 13:e året i rad arrangeras American Power, som kör den ca 30 mil underbara sträckan runt Vättern under 2 härliga sommardagar dagar, med start och mål i Motala.
Anmälan kan endast ske här på vår hemsida via vårt anmälningsformulär som kommer finnas tillgängligt från och med 10.00 Lördagen den 25 Januari 2020.
Så länge inte startfältet är fullt så ligger anmälningsformuläret uppe, dock vet vi av erfarenhet att det blir snabbt uppbokat och vi rekommenderar starkt att man gör sin anmälan så snart som möjligt.
Gällande boende på Hotell Bellevue i Hjo så släpps samtliga tillgängliga rum samma datum samma tid, via deras kanaler. Vänligen kontakta Hotellet för mer information om hur du bokar ditt rum från och med den 25 Januari 10.00 2020.
 

Läs hela inlägget »

Dax för Bracket på Mantorp Park imorgon Lördag.
Vi har gemensam avfärd 08.00 från vår klubblokal.
Adress. Södra Allén 13
Vi syns!

Läs hela inlägget »

Årets säsong närnar sig sitt slut, men ännu finn 

Läs hela inlägget »
Glada pristagare! Glada pristagare!

Årets muskelbilscruisce har gått i mål med deltagare från Stockholm i norr till Skåne i söder med Kjelle Power som gäst. läs mer här

Läs hela inlägget »

Full fart med att fixa till mässområdet inför morgondagens muskelbilsträff, där Kjelle Power redan dykt upp och ser fram emot att dela ut pokaler till fina muskelbilar bland annat
Long Distance Price.
Mer information gällande tider mm finner ni här
Väl mött imorgon, en dag i muskelbilens tecken!!

Läs hela inlägget »