Boende

Motala 
Olika boendealternativ Motala finner ni här (öppnas i nytt fönster)

Tips på övrigt boende inte långt från Motala är
Mjölby / Skänninge Länk till boende (öppnas i nytt fönster)
Vadstena Länk till boende (öppnas i nytt fönster)

Hjo

Som brukligt, är Hotell Bellevue officiellt American Power Tour hotell.
Ni bokar enklast genom
Hotellets hemsida (öppnas i nytt fönster) eller att ringa 0503 12000, receptionen tar emot bokning från och med lördagen 27/1 11.00. Övrigt boende hittar ni här (öppnas i nytt fönster)
Vi har så långt som möjligt bett ansvariga för respektive boende att vara tillgänliga 27/1 för att kunna ta emot era bokningar.

För hjälp med boende samt övriga frågor  tveka inte att ringa Hjo's turistbyrå som mer än gärna hjälper till för att alla ska få en trevlig vistelse i Hjo.
Telefon 0503-352 55 (öppet mån-fre)

Grillfest
Meny:
Lågstekt entrecôte eller ryggbiff som trancheras i matsalen av vår kock, till detta serveras en buffé av olika tillbehör så som; ugnsrostad anya-potatis, krämig majs med chili och vitlök, bearnaisesmör, aioli, BBQ-sauce, grönsallat, melonsallad, bröd och smör.
Pris 255 kr per person för middag inkl en hof/ett glas vin/alkoholfritt  barn halva priset.
Bokning av mat sker i samband med hotellbokningen, för er som ej bor på hotell Bellevue bokar ni plats på grillfesten enklast via receptionen.


Hotellet erbjuder för er som ej bor på hotellet, men önskar ta del av frukostbuffén så är priset 110 kr per person.


För att alla ska få en så bra vistelse som möjligt i samband med vårt stopp i Hjo, så har hotell Bellevue ordnat med en extra service till dom som ej har fått plats på deras hotell, så kommer gratis transport erbjudas till deltagare som har boende på annan plats.

Mer information får ni av receptionen på hotell Bellevue 0503 12000.

Hotell Nostalgi Motala

Hotell Bellevue Hjo