American Power Tour 26/27 Juni 2020

För 13:e året i rad arrangeras American Power, som kör den ca 30 mil underbara sträckan runt Vättern under 2 härliga sommardagar dagar, med start och mål i Motala.
Anmälan kan endast ske här på vår hemsida via vårt anmälningsformulär som kommer finnas tillgängligt från och med 10.00 Lördagen den 25 Januari 2020.
Så länge inte startfältet är fullt så ligger anmälningsformuläret uppe, dock vet vi av erfarenhet att det blir snabbt uppbokat och vi rekommenderar starkt att man gör sin anmälan så snart som möjligt.
Gällande boende på Hotell Bellevue i Hjo så släpps samtliga tillgängliga rum samma datum samma tid, via deras kanaler. Vänligen kontakta Hotellet för mer information om hur du bokar ditt rum från och med den 25 Januari 10.00 2020.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Muscle Cars News