Official partners American Power Tour 2018

American Power Tour 2018

American Power Tour är ett event riktat mot Amerikanska muskelbilar arrangeras mellan den 29-30 Juni  och kör sträckan
Motala - Jönköping - Hjo - Motala


Starten sker på Stora torget i Motala kl 10.00 på förmiddagen, därefter fortätter touren genom den vackra Vätterbygden och passerar Vadstena samt Ödeshög, för att sedan gå på g:a riksettan och passera centrala Gränna, (denna sträcka är otroligt vacker), därefter fortsätter touren mot centrala Jönköping för lunchstopp på Ö.Storgatan, sedan beger sig "Touren" mot Hjo, som är fredagens etappmål.
Samtliga ekipage kommer finnas utställda för beskådan av allmänheten under eftermiddagen i anslutning till hotellet.

Senare på kvällen har vi en gemensam grillfest* samt prisutdelning av Muscle Gear Choice på Hotel Bellevue, (officiellt hotell).
Lördag förmiddag fortsätter vi i samlad konvoj norrut med målgång  i Motala hamn. Här sker utställning och prisutdelning i klasserna. "Peoples Choice,
Driver's Choice  "Old Muscle Car" och "New Muscle Car".

Obs, anmälningsfönstret har stängt och anmälan ej möjligt till American Power Tour 2018

Information om boende hittar du här

Muscle Gear Car Club förbehåller sig rätten att neka ekipage att deltaga som ej passar in sammanhanget, insatt startavgift kommer då att returneras.
Startnumret är personligt och kan ej överlåtas till annan deltagare, (byter ni bil innan start har skett så skicka ny bild som vi då kan lägga upp på sidan).
Betald anmälninsgavgift åtebetalas ej då ekipage ej kommer till start.
Varje deltagare/förare ansvarar för sitt eget fordon att den är försäkrad enligt gällande trafikregler och att den framförs enligt gällande hastighetsbegränsningar och i övrigt iakktar aktsamhet mot övriga trafikanter samt publik.
Arrangören avsäger sig allt ansvar vid eventuell olycka.